.

.

3 Опаковки Сладък калъф Airpod за Airpod Pro, 3D Кавайный Карикатура, Шега на Златната Рибка, Бисквити, Преливащи Бонбони и Шоколад Храна, Мек Силиконов Защитен калъф, Аксесо?

3 Опаковки Сладък калъф Airpod за Airpod Pro, 3D Кавайный Карикатура, Шега на Златната Рибка, Бисквити, Преливащи Бонбони

BGN 7.98

Сума
Налично за поръчка

?【Съвместими Airpods Pro 】 Този калъф, проектиран за своята практика airpod pro е съвместим с калъф за зареждане на Apple Airpods Pro.за дизайн на аксесоари за вашите airpods Pro е уникален.(В комплекта не са включени слушалки Airpods Pro и кабел за зареждане блок Airpods Pro). ?【Цялостна защита на】 нашия калъф е лесен за инсталиране и отстраняване и не е лесно да падне, цялостна защита от удари противоударная и пылезащитная, те са в състояние да поеме налягане при падане и предпазват от надраскване.лесно преносим, както и защитени от загуба. ? 【Висококачествени материали】 Този калъф от PVC-висококачествени безопасни силиконови материали осигурява по-добра еластичност и усещане за допир, не оставя пръстови отпечатъци и замърсявания. калъф Airpods Pro е удобен за държане в ръка, което осигурява по-голяма сигурност. ?【Идеален подарък】 Този защитен калъф Air Pods Pro от 3 опаковки с хубав анимационни дизайн в 3 D-супер спортен стил - идеален подарък за момичета и момчета, за всеки случай, чудесен подарък за рожден ден, Коледа, Нова година или за всеки празник, за приятелите, за момичета, момчета, на семейството и юноши. ?【Аксесоари включват】 : 1x силиконов калъф за Air Pods Pro със забавна златен рибата, 1x силиконов калъф за Airpod Pro с дъга бонбони, 1x силикон сладък калъф за Airpod Pro с шоколад, храна и 3x ключодържател (ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще се погрижим за всички проблеми, свързани с качеството.(включително пълно възстановяване на сумата или замяна на стоки на нов)).Ключодържател.Ключодържател.

Повече информация

Най-добри оферти в категория