.

.

Калъф Soke за iPad на 10-то поколение (випуск 2022 година), калъф за iPad 10,9 инча с държач за моливи [Поддържа зареждане моливи за iPad 1-ри / 3-ти / двойка], smart-калъф Trifold Stand с заден ?

Калъф Soke за iPad на 10-то поколение (випуск 2022 година), калъф за iPad 10,9 инча с държач за моливи [Поддържа зареждане

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

(Молив В комплекта не са включени). ? [Тънък калъф-поставка Trifold] Cover се сгъва, това може да бъде поставка trifold, която осигурява удобни кътчета за набор на текст, четене или гледане.9 от удар, падане и надраскване.Много добър калъф за i Pad на 10-то поколение.Много добър калъф за i Pad на 10-то поколение. ?[Вграден държач Apple Молив] Калъф за i Pad на 10-то поколение, оборудвана с държач на Apple Молив, от които е лесно да извадите молив и да го съхранява. ? [Пълна защита на корпуса на i Pad] на Този калъф за i Pad, изработен от актуализирания противоударного материал TPU, който може ефективно да предпази вашия i Pad 10. ? [Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане] Този калъф за i Pad на 10-то поколение снабден с магнитна лента, която осигурява функция за автоматично преминаване в режим на заспиване / събуждане, това наистина спестява електроенергия при използване на i Pad.9 case] Само за новия i Pad на 10-то поколение case 10.9 см 2022 година на издаване. ? [Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане] Този калъф за i Pad на 10-то поколение снабден с магнитна лента, която осигурява функция за автоматично преминаване в режим на заспиване / събуждане, това наистина спестява електроенергия при използване на i Pad. ?[Вграден държач Apple Молив] Калъф за i Pad на 10-то поколение, оборудвана с държач на Apple Молив, от които е лесно да извадите молив и да го съхранява.(Молив В комплекта не са включени).9 case] Само за новия i Pad на 10-то поколение case 10. ? [Пълна защита на корпуса на i Pad] на Този калъф за i Pad, изработен от актуализирания противоударного материал TPU, който може ефективно да предпази вашия i Pad 10.Не е съвместима нито с какви други устройства, моля потвърдете наличието на продукта, преди да купите.

Повече информация

Най-добри оферти в категория