.

.

Калъф Alto за AirPods Pro 2 с брелоком, италиански Кожен калъф, Съвместим с AirPods Pro 2-ро поколение 2022, женски Мъжки Защитен Твърд корпус, Поддържа безжична зареждане, Видими о?

Калъф Alto за AirPods Pro 2 с брелоком, италиански Кожен калъф, Съвместим с AirPods Pro 2-ро поколение 2022, женски Мъжки

BGN 26.64

Сума
Налично за поръчка

Предни видима светодиод.Предни видима светодиод. [Съвместим само с безжично зареждане и Air Pods Pro 2] Тънка и минималната дизайн на корпуса поддържа безжично зареждане.С помощта на преносим метален преносим пушка калъф Air Pods Pro 2 могат да бъдат сигурно прикрепени към рюкзакам или ключовете, за да не се изгуби.Свържете към зарядното кабела и натиснете, за да лесно да се свали капака на корпуса с бутон. [Съвместим само с безжично зареждане и Air Pods Pro 2] Тънка и минималната дизайн на корпуса поддържа безжично зареждане. [Полнозернистая италианската Анилиновая кожа], Този класически дизайн на корпуса е изработена от луксозна италианска анилиновой естествена кожа с шкурка, мека на допир.Има ли въпроси?Свържете се с нас, ние сме винаги тук, за да ви помогнем!. [Беспроблемная безплатна подмяна на 180 дни] Ние гарантираме, че продуктите под търговска марка на alto няма да има дефекти в материалите и изработката при нормална употреба в рамките на 180 дни. [Лесно поставяйте и изваждайте Air Pods Pro 2] Конструкция на корпуса от две части осигурява лесен монтаж.С помощта на преносим метален преносим пушка калъф Air Pods Pro 2 могат да бъдат сигурно прикрепени към рюкзакам или ключовете, за да не се изгуби. [Беспроблемная безплатна подмяна на 180 дни] Ние гарантираме, че продуктите под търговска марка на alto няма да има дефекти в материалите и изработката при нормална употреба в рамките на 180 дни. [Лесно поставяйте и изваждайте Air Pods Pro 2] Конструкция на корпуса от две части осигурява лесен монтаж.Има ли въпроси?Свържете се с нас, ние сме винаги тук, за да ви помогнем!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория