.

.

ZHUHW Умна Термобутылка от неръждаема стомана, Бутилка за вода за деца, Термос, запазване на студа, Самозалепваща чаша за чай (Цвят: OneColor, Размер: 6,5 * 22,5 см)

ZHUHW Умна Термобутылка от неръждаема стомана, Бутилка за вода за деца, Термос, запазване на студа, Самозалепваща чаша

BGN 121.25

Сума
Налично за поръчка

Идеално за пътуване, отдих, колата, офиса, дома, в училище, на пикник, гореща йога, туризъм, къмпинг и т.Материал : неръждаема стомана 304.Идеално за пътуване, отдих, колата, офиса, дома, в училище, на пикник, гореща йога, туризъм, къмпинг и т. Тази вакуумно бутилка за вода също е добър контейнер за кафе, сокове, мляко, бира, напитки и ежедневна хидратация. Тази вакуумно бутилка за вода също е добър контейнер за кафе, сокове, мляко, бира, напитки и ежедневна хидратация.Нека да ви се пие вода, най-подходящата температура по всяко време и на всяко място.Той може да поддържа топла или студена вода в продължение на 12 часа.Най-добрият подарък за семейството и приятелите.Функция 1. Тази вакуумно бутилка за вода също е добър контейнер за кафе, сокове, мляко, бира, напитки и ежедневна хидратация.Преносими и трайни.Най-добрият подарък за семейството и приятелите.Нека да ви се пие вода, най-подходящата температура по всяко време и на всяко място.Параметри : Капацитет : 500 Млматериал : неръждаема стомана 304 Опаковка включва : 1 X бутилка Цвят : както е показано Размер : както е показано Забележка : Не потапяйте капака във водата за миене или изплакнете с вода, в противен случай водата ще попаднат в капака, за да се случи късо съединение на печатната платка, и функцията за интелигентно показване на температурата ще излезе от строя. Изработен е от неръждаема стомана 304, двуслойни вакуум дизайн, безопасен, без мирис и лесен за почистване.Нека да ви се пие вода, най-подходящата температура по всяко време и на всяко място.Идеален за съхранение и сервиране на кафе, чай, горещ шоколад и още много други. Сензорен LCD екран за бързо показване на температурата на водата в реално време.

Повече информация

Capacity:
500ml
Material:
304 stainless steel
Package includes:
1X bottle
Color:
as shown
Size:
as shown
Note:
Do not put the lid in water for cleaning, or rinse with water, otherwise the water will enter the lid, short circuit the circuit board, and the intelligent temperature display function will fail.:
Perfect for storing and serving coffee, tea, hot chocolate and more. :

Най-добри оферти в категория