.

.

Малка бутилка за вода CaTaKu 12 унции, Цветен Таралеж, Изолирано Бутилка за вода, Кафе, Чай, Колба от Неръждаема Стомана, Термос, Множество Вакуумно Чаша за Пътуване с Ши?

Малка бутилка за вода CaTaKu 12 унции, Цветен Таралеж, Изолирано Бутилка за вода, Кафе, Чай, Колба от Неръждаема Стомана,

BGN 11.73

Сума
Налично за поръчка

Материал : неръждаема стомана 304 2. ✔️ МАТЕРИАЛ – Изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304 с двойни стени (18/8), бутилка за вода не съдържа BPA. ✔️ СТЯГАНЕ - Запечатани капак означава, че можете да сложите тази бутилка в чантата си, без да се притеснявате за разливе. ✔️ ЗА тренировки на открито– Отлично подходящ за всички видове активен отдих, за пътуване, тренировка във фитнес зала, йога, колоездене, туризъм, къмпинг, игри с топка, пикник или просто, за да не пие вода в дома.Най-добре за вас и за околната среда да използвате метална бутилка за вода, да не говорим за пластмасови бутилки.Нашите бутилки за вода, покрити с мил принтом, бутилки за вода за многократна употреба употреба. Цветен печат във формата на таралеж Защо да изберете бутилка за вода Ca Ta Ku Thermos? ❤Капацитет - 12 унции, сладък и удобен за ежедневна употреба, носете бутилка с вода навсякъде ❤ Материал-неръждаема стомана 304 и силикон, не съдържа BPA, защитено от ❤ Удобна поставка за чаши -се поставя в повечето подстаканников автомобили и велосипеди под наем ❤ Изолация -Спестява напитки студени до 10 часа и топли до 8 часа, така че можете да го вземете със себе си през целия ден ❤Повод използването на Бутилка с вода е идеална за занимания във фитнес залата, пътуване, офиса и дома.Бутилка за вода Ca Ta Ku Кафе термос от неръждаема стомана, изолиран контейнер за напитки СПЕЦИФИКАЦИЯ 1.Вземете изолиран контейнер за напитки в пътуване, туризъм, къмпинг, каране на колело и плуване Съвети за използването на бутилки за напитки Ca Ta Ku ✁ Измийте бутилка за напитки, преди да използвате ✁ Пазете от топлина ✁ на Време почиствайте бутилка за вода след употреба да се пие ✁ Не се използва белина, миялна машина или сушилнята.

Повече информация

Най-добри оферти в категория