.

.

TIANDLIFE Бутилка за вода, Термос с Титанов Изолация, Вакуумни чаша с Двойни Стени, с цедка за чай, Сверхлегкая, Запечатани, Устойчив на корозия, Запазва напитките топли ?

TIANDLIFE Бутилка за вода, Термос с Титанов Изолация, Вакуумни чаша с Двойни Стени, с цедка за чай, Сверхлегкая, Запечатани,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Не причинява вреда и е трайна за всякакви условия.В комплект с подвижна заварочным устройство и цедка, тази бутилка за чай с приготвяне на чай и за приготвяне на чай Насипни - идеалният начин да добавите аромат!Нашата бутилка за заваряване на чай може да се използва за приготвяне на плодов вода, студен чай или кафе, както и горещ чай.той също е изработена от материали, които не съдържат BPA, и може да бъде сигурно. / Студено : 0 ℃, стайна температура е 23 ℃ С вода, последните 6 часа температурата ще е под 7 ° c (От вътрешното тестване резултати могат да се различават в зависимост от личните навици на използването. (експериментални данни : Изолация : 95 ° c, стайна температура 25 ° c плюс вода, след 6 часа по-високи от 50 ° c.

Повече информация

Най-добри оферти в категория