.

.

Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф За таблет Калъф От Изкуствена кожа Флип Портфейла Защитен калъф С релефно под формата на пеперуда Защитен калъф Слот за карта ?

Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф За таблет Калъф От Изкуствена кожа Флип Портфейла Защитен калъф С релефно под формата

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

1. Предпазва вашия таблет от драскотини, падания и удари. 2. Осигурява надеждна и стегнато таблет. 3. Осигурява лесен достъп до пристанищата таблет, бутони и камери. 4. Осигурява удобна и ергономична ръкохватка за по-дълга употреба. 5. Осигурява допълнително място за съхранение на аксесоари като зарядни устройства, кабели или stylus писалка. 1. Предпазва вашия таблет от драскотини, падания и удари. 2. Осигурява надеждна и стегнато таблет. 3. Осигурява лесен достъп до пристанищата таблет, бутони и камери. 4. Осигурява удобна и ергономична ръкохватка за по-дълга употреба. 5. Осигурява допълнително място за съхранение на аксесоари като зарядни устройства, кабели или stylus писалка.Калъф за таблет - този незаменим аксесоар, който осигурява защита, удобство и функционалност на таблет устройства, което позволява на потребителите лесно да се транспортира таблетка и да го използвате в различни условия.Характеристика : Удароустойчив и защитен от падане многофункционален защитен калъф за таблет, подходящ за i Pad Mini 1 2 3 4 5. Външен вид от изкуствена кожа премиум-клас и мека делото от TPU напълно предпазват таблет от прах, надраскване, удари.Поставка поддържа функцията на стабилна изправяне, освободи ръцете си.Вградени слотове за карти с памет за съхранение на вашите документи за самоличност, кредитни карти и монети.Елегантен, стилен модел с ультратонким и лек дизайн, който придава на минимален обем.Пратката включва : 1 х калъф за таблет PC, таблет в комплекта не е включена.

Повече информация

Най-добри оферти в категория