.

.

Калъф за зареждане на AirPods 3-то поколение, Подмяна на безжичен своята практика за зареждане на Airpods 3-то поколение, Калъф за зареждане на Вградената батерия с капацит?

Калъф за зареждане на AirPods 3-то поколение, Подмяна на безжичен своята практика за зареждане на Airpods 3-то поколение,

BGN 2.71

Сума
Налично за поръчка

★ 【Зареждане и синхронизация】 Взаимозаменяеми калъф за Airpods 3rd charging е предназначен не само за зареждане, но и за синхронизиране на вашия i Phone или i Pad.Нека да използвате airpods 3rd в продължение на дълго време.Време за зареждане на батерията : 2,5 часа; Време на третия зареждане Airpods : 30 минути.Apple Устройства и Air Pods може лесно да се комбинират!. след получаване на своята практика за зарядното устройство Air Pod 3rd, ако срещнете някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, нашият професионален персонал ще ви в рамките на 24 часа и ще решат проблема си. ★ 【Бъдете сигурни】 удовлетворение на нуждите на клиентите е наш основен приоритет. ★ 【Поддръжка на жични и безжични зареждане QI】Калъф за зареждане на airpod 3-то поколение поддържа безжично зареждане QI, така и за зареждане на кабела lightning. използвайте ръководството. използвайте ръководството.Забележка : и Двата Airpods трябва да се постави в калъф, за таксуване, за да започнете свързване и зареждане.

Повече информация

Най-добри оферти в категория