.

.

2 бр. Радиоуправляеми Автомобили Приемник за Включване/Изключване Ключ с жак JST 6 В Подходящ за HSP 1/10 1/8 Нитроэлектрический Дистанционно Управление на Автомобил, Лод?

2 бр. Радиоуправляеми Автомобили Приемник за Включване/Изключване Ключ с жак JST 6 В Подходящ за HSP 1/10 1/8 Нитроэлектрический

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Тип] : Socket представлява свещи JST за мъже и жени, работното напрежение е 6, лесен за инсталиране. [Широко приложение] : Подходящ за 1/10 1/8 радиоуправляемой модел на автомобила, а също така може да се използва широко за радиоуправляеми самолети, камиони, стаи бъги и т.н. [Здрав] : Изработен е от висококачествена пластмаса и метал, е безопасен, надежден, чувствителен е и е здрава. [Размер] : приблизително 27x15x10 мм/1,06x0,60x0,40 инча, размер на кабели в комплекта не е включена. [Mailto списък] : 2 бр. Ключ за включване / изключване на приемника, други аксесоари в комплекта не са включени.Описание на продукта : -[Тип] : Socket представлява свещи JST за мъже и жени, работното напрежение е 6, лесен за инсталиране.- [Широко приложение] : Подходящ за 1/10 1/8 радиоуправляемой модел на автомобила, а също така може да се използва широко за радиоуправляеми самолети, камиони, стаи бъги и т.н.-[Здрав] : Изработен е от висококачествена пластмаса и метал, е безопасен, надежден, чувствителни и е трайна.-[Размер] : приблизително 27x15x10 мм/1,06x0,60x0,40 инча, размер на кабели в комплекта не е включена.- [Mailto списък] : 2 бр. Ключ за включване / изключване на приемника, други аксесоари в комплекта не са включени.-[Забележка : Моля се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Доставя се с : 2 превключвател за включване/изключване на приемника Технически характеристики : Цвят : черно и червено Материал : пластмаса Държава/регион на производство : Хонг конг Код : [попълване EAN].

Повече информация

Най-добри оферти в категория