.

.

PRETYZOOM Поставка за Кифли с Фламинго, Картонена Десерт Кула, Сервировочный Тава, 3-Ярусная Поставка за Торта, на Притежателя на Плодови Ястия, Украса за Тропическа Пяс?

PRETYZOOM Поставка за Кифли с Фламинго, Картонена Десерт Кула, Сервировочный Тава, 3-Ярусная Поставка за Торта, на Притежателя

BGN 6.92

Сума
Налично за поръчка

Описание на Тази поставка за в трислойна торти могат да придадат блясък на вашето празнично събитието!Тази поставка за торта, направена от хартия материал.- Материал : Хартия. ?Изработени от хартия материал, тази витрина за торти практичен. ? Широк спектър от приложения, може да се използва за демонстрация на десерти, а също и като дисплей за закуски. ?Изработени от хартия материал, тази витрина за торти практичен.- Елегантен външен вид и изискан изработка на производство.- Широка гама от приложения, може да се използва за демонстрация на десерти, а също и като дисплей за закуски.- Три слоя са практични и са здрави, ги достатъчно капацитет за съхранение на вашите десерти. ? Широк спектър от приложения, може да се използва за демонстрация на десерти, а също и като дисплей за закуски.- Размер : около 29,00 X29,00 X44, 50 виж / 11,40 X11,40 X17, 49 см. ? Елегантен външен вид и изискан изработка на производство.

Повече информация

Най-добри оферти в категория