.

.

Телевизионна антена с цифрово усилване на HD Вътрешна Външна телевизионна антена с обхват на 450 Мили с усилване Поддръжка на Smart 4K 1080p Fire tv Stick За всички стари телевиз?

Телевизионна антена с цифрово усилване на HD Вътрешна Външна телевизионна антена с обхват на 450 Мили с усилване Поддръжка

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Моля, посетете раздела "Карти dtv дцк" за получаване на информация за наличните канали за вашия район.Моля, свържете се с нас по електронната поща или други начини, ако се сблъскате с някакви проблеми, ние носим отговорност за каквито и да е проблеми по всяко време. 【БЕЗПЛАТНИ КАНАЛИ FULL HD】 - Безплатни канали без МЕСЕЧНАТА СМЕТКА!Тази антена може да вземе стотици телевизионни канали с висока разделителна способност, включително канали FULL HD, като ABC, CBS, NBC, PBC, Fox, ME TV, CW, Univision, испански и т. 【Обхват на приемане на 450 мили】 - Забележка : Винаги помнете за повторно сканиране на канали след преместване на антената на hdtv. 【Лесен за инсталиране и използване】-Нашата стаен телевизионна антена е с много компактен дизайн, много лесен за инсталиране (просто свържете пристанища ANT / IN HDTV или поставям-връх кутия, включете антената, като включите USB жак до порт за зареждане на HDTV или към контакт с адаптер за захранване), лесна настройка в 3 стъпки - разширяване, включете и вижте канали. ✔ Сигнал на цифрова телевизия - това е сигнал 'пряка видимост'. 【Обхват на приемане на 450 мили】 - Забележка : Винаги помнете за повторно сканиране на канали след преместване на антената на hdtv., снабден с мощен Smart чип IC, улавя сигнали на разстояние повече от 450 мили.Може да промени позицията си за оптимално приемане на сигнала, особено ако телевизора се намира далеч от прозореца . Усъвършенстван усилвател на 2023 г.【БЕЗПЛАТНИ КАНАЛИ FULL HD】 - Безплатни канали без МЕСЕЧНАТА СМЕТКА!Тази антена може да вземе стотици телевизионни канали с висока разделителна способност, включително канали FULL HD, като ABC, CBS, NBC, PBC, Fox, ME TV, CW, Univision, испански и т.Моля, сложи HD антена в помещението колкото е възможно по-висока или по-близо до прозореца, за да вземе повече канали!!!включително прозорец, стени, маси и други по-добри места.Той работи също и като преносим HD-антената на вашия тягаче-ремаркето или микробус на колела по време на пътуване.Моля, посетете раздела "Карти dtv дцк" за получаване на информация за наличните канали за вашия район. 【Прекрасна гаранция】 -Пообещайте ми се, че ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да се свържете с нас във всеки един момент. 2023 мощна технология ic филтрира сигнали на мобилен оператор и FM с висок коефициент на усилване, осигурява получаване на изображения 8k, 4k и 1080p, hdr-видеоконтент, ниско ниво на шум и достъп до по-голям брой безплатни излъчване на телевизионни канали с подобрен коефициент на усилване гама и честота uhf., и така нататък по МНОЖЕСТВО канали.

Повече информация

Най-добри оферти в категория