.

.

GUANGMING - Восъчни Контурни Калибри, Пластмасов Копирна Калибър с неправилен Контур, Стандартен Инструмент За Маркиране на дървесина, Полагане на ламиниран плочки, Об?

GUANGMING - Восъчни Контурни Калибри, Пластмасов Копирна Калибър с неправилен Контур, Стандартен Инструмент За Маркиране

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Сензор изключва познае размери, с неправилна форма. ? Прекарайте по контура на измервателен инструмент, нарежете го и нанесете профила калибър, натиснете зъб до обекта, така че да отговаря на контура, а след това да се проследи форма.?Как да използвате:?При първото сливането на ръба на сензора с изпълнението на ръба намерете точния контур ориентир.Копирайте профил и нарязани по форма. * сензор профил.Лесно четени - достатъчно ясна линия на разреза с висока разделителна способност улеснява изрязване на неудобни фигури чрез метрични и имперски измервания.?Основна информация: Име : многофункционална дървообработващи пластмасов сензор контур на профила Материал : ABS-пластмаса Диапазон на измерване : 0-120 мм Точност на измерване : 1 мм Стойността на разрешение : 1 мм Тегло : 215 грама Цвят : зелено?Характеристика : ?Изработен от висококачествена ABS пластмаса за здравина и продължителна употреба.? Точно копие на профила за обработка на купето и на дограмата, за да се определи кривина корнизи и да го прехвърли на борда, подходяща за всички видове моделиране.Благодарим ви! ?Пратката включва : 1 бр.Ние ще се постарая да се реши този проблем за вас през цялото време.Нашите услуги - Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте първо да се свържете с нас.Лекотата на използване и измерване - просто натиснете контурный калибър на формата.?Висока инжекция калибриране осигурява точно измерване и улеснява измерване и рязане.Висококачествени материали - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, гъвкав дизайн с нисък профил и с устойчиво на корозия покритие.Различни сцени на измерване - Профила калибър като миг шаблона за маркиране на точните части от плочки, професионално измерване на различни неправилни форми, като например керамика, кръгли рамки, тръби и много други екстри.

Повече информация

Най-добри оферти в категория