.

.

Една чаша Чернокнижника ДнД. Дървена чаша за D&D. Дървена една чаша. Персонализиран подарък за Него. Една чаша по поръчка. Подарък геймеру от ДнР. Подарък за мъжа, Пода

Една чаша Чернокнижника ДнД. Дървена чаша за D&D. Дървена една чаша. Персонализиран подарък за Него. Една чаша по поръчка.

BGN 15.46

Сума
Налично за поръчка

Дървена чаша може да се превърне в идеален подарък за всеки повод!Това е перфектният подарък за Деня на бащата, Коледа, рожден Ден, годишнина или просто любители на бира.Ние искаме да сте напълно доволни от покупката си. ? Тази чаша може да бъде персонализирована.Това е една страхотна идея като личен подарък за него!Тази една чаша ще се превърне в чудесен подарък на младоженеца на сватбата, шаферу младоженеца, ергенско парти и т.Издател е изработена от месинг.Поставяне на чаши, неръждаема стомана. ? ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност : За нас е важно удовлетвореността на клиентите.Това е една страхотна идея като личен подарък за него!Тази една чаша ще се превърне в чудесен подарък на младоженеца на сватбата, шаферу младоженеца, ергенско парти и т. ? Дървена чаша може да се превърне в идеален подарък за всеки повод!Това е перфектният подарък за Деня на бащата, Коледа, рожден Ден, годишнина или просто любители на бира. ? Материал : естествено дърво дъб. ? Е идеална за една бира, вода и други напитки.Това е една страхотна идея като личен подарък за него!Тази една чаша ще се превърне в чудесен подарък на младоженеца на сватбата, шаферу младоженеца, ергенско парти и т. ? Поставяне на чаши, неръждаема стомана. ? Тази чаша може да бъде персонализирована.Поставяне на чаши, неръждаема стомана.Издател е изработена от месинг. Тази дървена една чаша е изработена в съответствие с нашите високи стандарти за качество и е с вътрешно покритие от неръждаема стомана, което по-дълго ще запази бирата студена. ? Label е изработен от месинг. Тази дървена една чаша е изработена в съответствие с нашите високи стандарти за качество и е с вътрешно покритие от неръждаема стомана, което по-дълго ще запази бирата студена.

Повече информация

Най-добри оферти в категория