.

.

Етикети върху клавишите на Пианото, Стикери Сменяеми Накладки на Клавиатурата на Пиано, Етикети Върху Клавишите на Пианото Ръководство за Бележките за начинаещи, ?

Етикети върху клавишите на Пианото, Стикери Сменяеми Накладки на Клавиатурата на Пиано, Етикети Върху Клавишите на Пианото

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Не ви трябва да знаете по какъв бележките съответстват на клавиши или където е средната буква "С", просто трябва да се разположат ленти ноти на клавиатурата на пианото.Играта, променящ правилата на играта за тези, които учат визуализация. 【 ЧУДЕСЕН подарък 】 Етикети за пиано са подходящи за начинаещи и деца, за да се научи и запомни, теория на музиката, нотную запис и на ключови позиции.Ясно видими бутони и бележки на етикети направи обучението забавно.Обхваща четири октави, което е повече от достатъчно за деца или всеки начинаещ музикант, за да започне да овладеят играта на пиано. 【Чудесен инструмент за обучение】 Етикет на клавиатурата на пиано, е чудесно за употреба от начинаещи, но по-късно могат да бъдат премахнати, за да се провери уменията за запомняне на разположението на клавишите на играча. 【ЦВЕТОВИ КОДОВЕ 】 Всяка бележка на етикети за клавиатура кодирани ярки цветове, за да помогне на децата и начинаещите бързо и лесно да се идентифицират и да ги запомня. 【 ЧУДЕСЕН подарък 】 Етикети за пиано са подходящи за начинаещи и деца, за да се научи и запомни, теория на музиката, нотную запис и на ключови позиции.Ясно видими бутони и бележки на етикети направи обучението забавно.Това е наслагване на клавиатури ноти за пиано могат да отварят и затварят само с един бутон, за подобряване на вниманието, паметта и ускорява процеса на обучение да свири на пиано.

Повече информация

Най-добри оферти в категория