.

.

Малки Почистващи четки за домашна употреба, Нов, комплект за фугиране шевове Перфектен Разход за Пречистване на Електроинструмента Четка Бормашина 11 за почистван?

Малки Почистващи четки за домашна употреба, Нов, комплект за фугиране шевове Перфектен Разход за Пречистване на Електроинструмента

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Удобен за използване.Използвайте мека гъба за лесно почистване на плотове, стъклени, пластмасови, дървени мебели, огледала, прозорци, душ врати и много други. Не драска : Средство Medium Scrubber Ефективно за полиране и почистване на стъкло, душ врати, вани, мивки от неръждаема стомана, вик, кухненски съдове, плочки и много други. Комплект за почистване 11 бр. x набор от четки за пробиване не се драска : средно скрубер е ефективен за полиране и почистване на стъкло, душ врати, вани, неръждаема стомана, мивки, осветителни тела, кухненски съдове, плочки и много други Качеството на : 11 Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.Е приложен към всяка бормашини или ударному шофиране с помощта на вградения быстросменного вала от неръждаема стомана с дебелина 1/4 инча. Революционна почистване : време е с най-мощен за почистване в наличност.Е трайна употреба. Подробно описание на повърхности и автомобили никога не е била толкова лесна и бърза.Моля се допуска грешка в 1-5 мм от ръчно измерване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория