.

.

Didiseaon 1000 бр. С нитове за дрехи, Метални Нитове за Чантата си, Стръмни Нитове, пънк-Тръни, Нито за дрехи, Конусовидна Крака, Гвоздодер, Аксесоари за направата на Чанти, ?

Didiseaon 1000 бр. С нитове за дрехи, Метални Нитове за Чантата си, Стръмни Нитове, пънк-Тръни, Нито за дрехи, Конусовидна

BGN 34.21

Сума
Налично за поръчка

Кожени нитове за крака - Прост дизайн, удобен за съхранение и използване, осигуряващ удобство при производството на ръчно изработени нитове за чанти.Спойка за крачета чанта : ✨✨ МЕТАЛНИ вити нитове отзад; Подходящ за всички видове изделия от кожа, като колан, чанта, обувки, дрехи, шапки, кожени гривни, както и за всички форми на изкуство и занаяти от кожа със собствените си ръце. -Осигурете достатъчно количество копчета във формата на конус за крачета чанта, за да отговори на нуждите на DIY занаятите в заклепках за дрехи.Шипове за плоски глави за краката на Този продукт е набор от игли под формата на конус за крачета чанта.Пирамидални нит : Подходящи за направата на различни изделия и ръчно изработени декоративни изделия от кожа. -Украсете колани, обувки, дрехи, чанти и още много други, за да придадат на тези дисциплини ретро вкус. -Материал : Железни ключалки за шиене -Подходящ за извършване на различни работи или декоративни изделия от кожа с конусообразными по-нитове-фиби.Спойка за крачета чанта : ✨✨ МЕТАЛНИ вити нитове отзад; Подходящ за всички видове изделия от кожа, като колан, чанта, обувки, дрехи, шапки, кожени гривни, както и за всички форми на изкуство и занаяти от кожа със собствените си ръце.Поради ръчно измерване може да има малка грешка в размера.Списък на пакетите 1000 x нитове за крачета чанта Характеристики -Цвят : както е показано в кожа и нитове -Размер : около 2,10 X1,20 X1,20 см / 0,83 X0,47 X0 метални нитове за дрехи.Нит в стил пънк : ✨✨СТРЪМНИ нитове в стил ПЪНК; Краката нитове тези чанти са лесни за инсталиране и тяхното не е лесно да се прекъсне.Нит за производство на портфейли : Метални заострени долни нитове-шипове, изработени от желязо, покритие покритие на повърхността, притежават добра гъвкавост.

Повече информация

Най-добри оферти в категория