.

.

RicHyun Женски Дълги къдрави коси Вълнообразни Зелени Синя Перука с Обрат, изкуствена Коса, на Страничната Част, Натурални Вълнообразни Костюми, Перуки на Хелоуин, за ?

RicHyun Женски Дълги къдрави коси Вълнообразни Зелени Синя Перука с Обрат, изкуствена Коса, на Страничната Част, Натурални

BGN 10.45

Сума
Налично за поръчка

Можете да регулирате каишка, така че да подхожда именно на вас. Всички перуки, направени от синтетични влакна имат минимална загуба и спутывание, че е нормално, моля, погрижете се за пране и почистване. Четка за собствена коса, така че да са гладки.Ние се стремим да създават прости, модерни, естествени, послушни и удобни перуки.Внимателно спуснете перука във водата, докато тя не е наситена, и се накисва за около 10 минути. Завържете косата си на кок.Лесно расчесывается, косата не спутываются и не падат.Пратката включва : 1 * 1 * дълги къдрави коси вълнообразни зелени перука със странична част от 1 * шапка за перука Как да се носят : 1. Можете да го съхранявате в мрежата за коса и найлонова торбичка или сложи перука на поставка за перуки, моля, обърнете внимание, че перуката трябва да се съхранява на хладно и сухо място. Дръпнете шапка за перука на главата, сезон всички косми в шапка и вратовръзка шапка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория