.

.

Перуки от Човешка Коса с дълбока Вълна на Дантели, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, Перука с приключването на Дантела 30 Инча 4x4, Перуки, изработени о?

Перуки от Човешка Коса с дълбока Вълна на Дантели, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, Перука с приключването

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал перуки от човешка коса на дантели】 Непреработени бразилски перуки, изработени от човешка коса Remy Дева, издълбани директно от млад донор, лъскава и мека, чиста коса. 【Предимство на перуки с отнемане на човешки косъм】 по-Лесно се носят, 100% истински човешки косъм, копринена текстура, могат да бъдат боядисани, вие можете да носите нашите перуки, изработени от човешка коса за партита, рождени дни, пътувания, празненства, сватби, абитуриентски и за ежедневието. 【Качеството на перуки от човешка коса на дантели】 Перуки, изработени от човешка коса на дантели с дълбока вълна, естествен цвят на косата, са лесни за инсталиране, предварително выщипанные естествена коса с детски косми наоколо, изглежда естествено и реалистично, тъй като вашата собствена коса. 【Размер на шапка за перука с дълбока вълна от】 Шапчица среден (22,5 обиколката инча) и перуки от естествена коса на дантели 4x4 с еластични джапанки и 4 расческами, дышащее и трайно дантела, по-удобен и е идеален за главата. 【Wicky Hair Shop】 Доставка за FBA, доставка от 1 до 3 работни дни, 24-часово обслужване на клиенти, ще реши вашите съмнения навреме.Всички косми на нашата компания Wicky-това е 100% бразилски човешка коса.Меки и здрави.Имаме самостоятелна голяма фабрика в продължение на 30 години, ние притежаваме изискан изработка, нашите перуки, изработени от човешка коса на дантели професионално дезинфекцирани, те са лесни за носене.

Повече информация

Най-добри оферти в категория