.

.

1бр 270 Градуса Панта Напълно Открит Широкоъгълен Шкаф Гардероб Удебеляване на Сгъваеми Мебели Панти от сплав С Фиксирани и сдвигающиеся (сребрист)

1бр 270 Градуса Панта Напълно Открит Широкоъгълен Шкаф Гардероб Удебеляване на Сгъваеми Мебели Панти от сплав С Фиксирани

BGN 5.91

Сума
Налично за поръчка

100% чисто нов и високо качество.Област на приложение е доста обширна, подходящ за всички видове дверц шкафове. 72 g / 2,5 грама Осъществяване Списък : 1 * Контур 6 * Винтове.По този начин, това има планина може на практика да отговаря на всички ваши изисквания!Характеристики : 1.Продуктът е произведен от висококачествена сплав с и е с галванично покритие, антикоррозийное, прах и маслостойкое, издръжлив и практично.Ние сме подготвили няколко отстъпка, за да ви помогне, така че закупуването сега - наистина мъдро решение.Тези аксесоари за закрепване на откидных линии мебелни врати от с сплав са направени от високо качество с сплав и са с галванично покритие, антикоррозийное, прах и маслостойкое, издръжлив и практично.1 mm позволява лесно да се справят с врати с тегло дори 15 кг. Избягвайте лесно падане и повреда на общото шарнира. Уникален дизайн и компактен външен вид, носеща способност може да достигне до 15 кг 6.◆Предимство : Арматура за закрепване на откидных линии мебелни врати от с сплав се характеризира с простота на настройка, всеки може да извършите инсталиране с помощта на отвертка, просто и без тренировки. ◆ Многофункционално използване : Дебелина на материала примки за фиксиране на откидных линии 1. Изработен е от материал от с сплав, е трайна употреба. Повърхността на никелирована, и за нея трудно проржаветь.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : цинк сплав Приложимо срок на експлоатация : над 50 000 пъти отваряне и затваряне на максимално натоварване : 15 кг /2 бр.Може да е качил 15 кг, и той е подходящ за врати на баня, кухненски врати, шкаф и така нататък, лесен за инсталиране и удобно. Инсталиране с помощта на отвертка, проста и не изисква тренировки 4.

Повече информация

Най-добри оферти в категория