.

.

KDKD 2 елемента 1/2/3 слой Контур за шкаф с чекмедже за обувки От Неръждаема Стомана, Мебели за дома Контур Turing Rack Замяна на Консумативи Панти шкаф за обувки (Цвят: E)

KDKD 2 елемента 1/2/3 слой Контур за шкаф с чекмедже за обувки От Неръждаема Стомана, Мебели за дома Контур Turing Rack

BGN 55.99

Сума
Налично за поръчка

Ние имаме три вида за вас, избирайте в зависимост от вашите нужди. Ние имаме три вида за вас, избирайте в зависимост от вашите нужди.Лесен за монтаж, подходящ за повечето рафтове за обувки, рафтове, шкафове, чанти за обувки и т. Благодарение на процеса на полиране на повърхността той не ръждясва и е устойчив на корозия. 273 г ~ 727 г / 9,63 унция ~ 25,64 грам съдържание на Пакета : 2 * Панти за шкаф за обувки Забележка : 1.Благодарение на процеса на полиране на повърхността той не ръждясва и е устойчив на корозия.Висока надеждност, директно заменяйте износени или счупени панти. Лесен монтаж, подходящ за повечето рафтове за обувки, рафтове, шкафове, чанти за обувки и т.Висока надеждност, директно заменяйте износени или счупени панти.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Изработен е от качествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Благодарение на процеса на полиране на повърхността той не ръждясва и е устойчив на корозия. Ние имаме три вида за вас, избирайте в зависимост от вашите нужди. Висока надеждност, директно заменяйте износени или счупени панти. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект, моля, използвайте истински като стандарт.

Повече информация

Condition:
Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Optional Type:
1 Layer, 2 Layers, 3 Layers
Size:
Shown as Picture
Weight:
approx. 273g~727g/9.63oz~25.64oz
Package List:
2 * Shoes Cabinet Hinges :
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement, thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object, please take the real as standard.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Най-добри оферти в категория