.

.

Тъкани Яка VP Pets Тъмно-Син цвят | Траен и сверхпрочный Нашийник за кучета | Водоустойчив Нашийник за кучета със защита от миризмата | D-Образен Пръстен от твърда Ръждя?

Тъкани Яка VP Pets Тъмно-Син цвят | Траен и сверхпрочный Нашийник за кучета | Водоустойчив Нашийник за кучета със защита

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Ето защо нашият избор от висококачествени кожени греди за кучета разнообразна, така че всяко куче може с удоволствие да се разхождат в тази яка.Нашият стандартен нашийник за кучета, предназначени за това, за да издържат на силата на опъване на кучета по-големи породи.Освен това, яка е снабден с мека подплата, която осигурява комфорт и дишане, отдаване под наем на кучето спокойно да играете или да тичат.Моля, запознайте се с нашата таблица с размери, преди покупка кожа яка за по-големи кучета. Нашийници за кучета от естествена кожа Vanderpump Pets са проектирани с оглед на комфорт на вашето куче. ?????? ?-???? ?????? : Голям нашийник за кучета е изработена с две малки D-образна лети на кръгчета.Малко сверхпрочное D-образен пръстен лесно свързан с колан, което е удобно за ежедневни разходки, тренировки и патрулиране. ?????????? ??? ?????? : Нашият нашийник за кучета VP medium проектиран така, че да бъде на 100% водоустойчив, със здрави лямками вашето куче да може да прекарва толкова много време под дъжда, снега, в океани и езера, колкото желаят, без никакви счупвания на материали.Нашият кожен нашийник за кучета средни изглежда луксозно, благодарение на минималистичному дизайн, който ще бъде невероятно изглежда на врата на кучето.НАШИЙНИК за кучета ръчна изработка, РЪЧНО изработена : Нашите яки премиум-клас са ръчно изработени.Вие винаги можете да разчитате на нашия водоустойчив нашийник за кучета от естествена кожа, независимо от това, в какво количество мръсотия обича да играе на кучето.Тези кожени яки са стандартна препоръка за всички племенни кучета.Моля, запознайте се с нашата таблица с размери, преди покупка кожа яка за по-големи кучета.Без значение дали търсите нашийник за кучета със средни размери, ние създадохме идеалната багажник за всеки ден.Малко сребърно D-образен пръстен, който носи любимо куче, подобрява практичността яка от мека кожа.

Повече информация

Най-добри оферти в категория