.

.

20 Бр. Патриотични Кърпи за кучета, Ден на Независимостта, Кърпа за Кучета, Шал за домашни любимци, Регулируема по Американски Флаг, Празнични Кърпи за Кучета, Лигавн?

20 Бр. Патриотични Кърпи за кучета, Ден на Независимостта, Кърпа за Кучета, Шал за домашни любимци, Регулируема по Американски

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Увеличава празнична атмосфера : тези пера шалове за кучета с различни елементи на Коледа и на Деня на Свети Валентин, като елен, снежинка, Дядо Коледа, снежен човек, отглеждане, сърцето, каре и така нататък, лесно създават празнична атмосфера. 20 стилове : в опаковка съдържа 20 броя bandhan за кучета с различни модели, достатъчно за употреба и смяна на различни стилове могат лесно да се отговори на повечето от вашите нужди в де.Удобен материал : тези кърпи за кучета, изработени от полиэстеровой тъкан, която е лека и мека, тя може да се пере в пералня, глади при ниска температура.Подходящ за малки и средни домашни любимци : на всяка кърпа за куче е прибл.Подходящ за малки и средни домашни любимци : на всяка кърпа за куче е прибл. 22,8x15,8x15,8 см, подходящи за най-малките домашни любимци среден размер; Моля, измерете обиколката на врата на вашия любимец преди да поръчате.

Повече информация

Най-добри оферти в категория