.

.

Убежище за морските свинчета STONG, Легло за морски свинчета, Къщички за малки животни и на мястото на техните местообитания, Подходящи за хамстери, порове, Зайци, тар?

Убежище за морските свинчета STONG, Легло за морски свинчета, Къщички за малки животни и на мястото на техните местообитания,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Широко приложение】 : допълнение да се използва като общежитие проливайте, можете да го използвате за лов на боклуци на вашия домашен любимец.♥ Носете по-забавно малък, животно - задвижваната с пискюли ще направят вашия домашен любимец по-заинтересовани в изследване и намиране на храна. 【Дизайн палатки】 : триъгълни стил на палатки, по-здрав. Препоръчително е първо да го вакуум остатъци от козина на животни и пърхот от къща за дребни животни, които е по-благоприятно за последващо почистване.И просто трябва да погледнете на снимка на продукта на нашия уебсайт, и вие ще можете да завършите сглобяването.Тази малка къща, за животни, подходяща за морски свинчета, таралежи, златни мечки, малки захарни планери, хамстери, протеин, чинчили, джуджета зайци, брадати дракони и други дребни животни.Малките животни ще собствените си навици.

Повече информация

Най-добри оферти в категория