.

.

Комплект за домашни любимци Furhaven - Ультраплюшевый матрак от изкуствена кожа Jumbo Plus Крем Deluxe Memory Foam, Допълнителен Калъф за легла за кучета и Водоустойчив матрак цили?

Комплект за домашни любимци Furhaven - Ультраплюшевый матрак от изкуствена кожа Jumbo Plus Крем Deluxe Memory Foam, Допълнителен

BGN 51.31

Сума
Налично за поръчка

ПОГЛЕЗЕТЕ СВОЯ домашен ЛЮБИМЕЦ : комплектът paw-some Furhaven е включена пълна легло за куче, допълнително воал и водоустойчив матрак цилиндър. Допълнително покривало за легло : сменное покривки за легла за кучета, които отговарят на всички настоящи видове матраци с пълнеж от влакна, ортопедичен, с ефект на памет и охлаждащ гелевым поролоном. Допълнително покривало за легло : сменное покривки за легла за кучета, които отговарят на всички настоящи видове матраци с пълнеж от влакна, ортопедичен, с ефект на памет и охлаждащ гелевым поролоном.ДИЗАЙН на МАТРАК към Легло е с традиционна отворена конструкция на матрака, която се дава на домашните животни достатъчно места за спане в различни позиции; стени с ластовицами също предоставят височина и допълнителна подкрепа на висок таван за подобряване на комфорта при лежании.

Повече информация

Най-добри оферти в категория