.

.

Непознат Украса За Партита Непознат Фон честит Рожден Ден 5x3 Фута Непознат Аксесоари За Партита честит Рожден Ден Банер Подаръчен Комплект за Момчета Момичета Фен?

Непознат Украса За Партита Непознат Фон честит Рожден Ден 5x3 Фута Непознат Аксесоари За Партита честит Рожден Ден Банер

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

?【 Опаковка】 : Сгънат 1 x непознат фон за рожден ден.Фон опаковани в сгънат вид, можете да използвате тубичка за съсирването на нощ или повече, за да премахнете гънки.Може да се сгъва и лесно вес2.Нека вие ще бъдете по-доволни.Уникален и креативен дизайн предлага на вашето парти незабравими спомени!.Добавете уникална тематична атмосфера на вашето парти.Благодаря ви!.Мръсни части могат да се почистват с кърпа, но не се мият. ?【Качествен материал】 : Професионална винил плат, високо качество, Лесни за носене; лесно се деформира; Не е отражение; Фигура е направена с висока разделителна способност с помощта на хай-тек за дигитален дизайн, което прави фона на по-сложни и реалистични. ?【Полезни съвети】 : Продуктът съдържа само фон. ?【Повод за прилагане на】 : Този странен фон за парти честит рожден Ден, идеален за декор за парти в чест на рождения ден за момичета и момчета, също е подходящ за парти по случай рожден ден, бебе душ, кръщенета, булчински душ, празници; - фон за фотосесия с торта; - фон за фото студио; Банер за декорация на стени; видове дейности декор за тапети за десерт маса; и т.) Този странен фон за парти може да украсите вашата страна, за да я направите уникална и да се превърне в специален и незабравим спомен за рожден ден. (Моля, обърнете внимание, че без стойка или друг декоративен подпори. Подходящ за вътрешна и външна употреба 3.Детайли на опаковане : 1x непознат тематичен фон за рожден ден За Материала : Професионална кърпа за фотография (тънък винил) 1.

Повече информация

Най-добри оферти в категория