.

.

Фон с розова ресни, завеса за вечерни бижута - 6,5 x 6,5 фута, опаковка от 2 броя | Лилаво Фон с розови гирлянди за украса на партита с розови панделки | Завеса от розова фо?

Фон с розова ресни, завеса за вечерни бижута - 6,5 x 6,5 фута, опаковка от 2 броя | Лилаво Фон с розови гирлянди за украса

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

?【Висококачествени материали】Всички щори са изработени от висококачествени ДОМАШНИ-mylar, екологично чист, действително нетоксичен, без мирис, не выцветающего, хомогенен цвят и без петна. ?【Съдържанието на опаковката】 2 бр. завеси от фолио; Размер на всяка завеси е 3,3 x 6,5 фута / 1 м х 2 м ?【Лесна инсталация】Горната част на всички пердета с ресни обклеена двустранно тиксо.Завеса с ресни лесно да залепите върху стени или врати; може да се използва повторно. ?【Приложими Сцена】Красиви пердета от фолио с гирлянди са добри, за да придадат на атмосферата блясък като украса за партита; Те имат прекрасен копринен допир и проблясващи визуален ефект за всеки тематични партита, като рожден ден, коледно парти, сватба парти, детски душ, сватбена шоу, те също са подходящи за церемонията, бар, сцена, дискотеки и др ?【за Обслужване на клиенти】 Ние предлагаме гаранция от 30 дни, ако не ви харесва на нашите продукти, толкова силно, колкото и ние.Свържете се с нас по всички въпроси!Ние се отнасяме много сериозно към критика, за да се подобри и да се създаде материал, който ще бъде идеална при следващата покупка!.двустранна залепваща лента.

Повече информация

Най-добри оферти в категория