.

.

Умен Фонтан за кучета и котки LumeCube с Ултра-Тихо помпа -Автоматична Вода Опаковка за домашни любимци Пиенето за домашни любимци (Розов цвят)

Умен Фонтан за кучета и котки LumeCube с Ултра-Тихо помпа -Автоматична Вода Опаковка за домашни любимци Пиенето за домашни

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[ФИЛТРИРА] - Сменяеми памук филтър с активен въглен предпазва от вълна, остатъци и замърсители в фонтан за домашни любимци, едновременно подобряване на вкуса на питейна вода за вашия любимец. [СВЕРХШУМНЫЙ И С ниска консумация на енергия] - Сверхшумный помпа с ниска консумация на енергия не ще алармата на вас или на вашия домашен любимец. [По - ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ- АВТОМАТИЧЕН ЦИКЪЛ] - 1.5-литров фонтан, преминаващ през водата, в съответствие с любопитство вашия домашен любимец, позволете на вашия домашен любимец да се влюби в питейна вода, подходяща за котки от всички възрасти и малки кучета , тя може да се използва в бани за птици. [ ДИЗАЙН КЕРАМИЧНИ РИБА] - Древно умение,Малки рибки в нашите дозаторах за вода са изработени от керамика.Две керамични и спорта за риба и вода, се свързват при температура 1300 ° C - древна китайска традиция, при която за лепене не се използва лепило. подходящ за кученца, котки и малки кучета, а също и за прекрасната зайци.Аз ще се уверете за детето си Тегло : 1 кг Линк към производителя : Цвят : розов Брой стоки : 1 Брой : 1 Характеристики на продукта Материал : 1300 ° C, висока изпичане на керамика Размер : 19*15 см Дължина на свързване на кабела : 1,3 м Защита на околната среда, пестенето на енергия, ниска консумация на енергия, Приложими за домашни животни : малки домашни любимци, като котки, кучета, зайци и т.н. Опаковка продукта1 * диспенсер за вода за домашни животных6 * памук филтър с активен въглен Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни по електронна поща или оставете съобщение.Ние ще ви дадем най-добрата консултация и задоволителен опит следпродажбено обслужване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория