.

.

Филтър за фонтан за котки Petjale, Филтри за Фонтани за домашни любимци, Заменяеми Филтър за 84 грама /2,5 л, Автоматичен Диспенсер за вода за домашни любимци, котки, кучет?

Филтър за фонтан за котки Petjale, Филтри за Фонтани за домашни любимци, Заменяеми Филтър за 84 грама /2,5 л, Автоматичен

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

?【Филтър за котешки фонтана с широка съвместимост】 е Съвместим с повечето кв. фонтани за домашни любимци обем 84 грама / 2,5 л на пазара.Диаметър кух кръг е около 1,5 инча.Дължина на квадрата е около 5,0 инча. ?【Тройната система за филтриране на】 се Състои от памук слой с активен въглен и йонообменна смола.Ефективно отстранява космите, тежки метали, поддържа водата свежа и подобрява вкуса на водата.Помага домашен любимец да се увеличи консумацията на вода и намаляване на риска от инфекции на пикочните пътища. ?【Редовно заменяйте филтър】 В зависимост от честотата на пиене на вашия домашен любимец и броя домашни животни, които използват фонтан, моля, заменяйте филтър и гъба на всеки 2-3 седмици. ?【Препоръки】За прах с активен въглен (която няма да навреди на вашите домашни любимци) не се озова във водата, моля, накиснете филтъра във вода за 2 минути и внимателно се измива под течаща вода преди да се използва. ?【Удовлетворенное следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви проблеми в процеса на ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро.За прах с активен въглен не се озова във водата, моля, накиснете филтъра във вода за 2 минути, след това изплакнете под течаща вода преди да се използва. От 2 до 3 седмици, ако фонтанчиком се ползват няколко котки, е необходима по-честа смяна.При всички недоразумениях, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да се чувствате удовлетворени.

Повече информация

Най-добри оферти в категория