.

.

Пръчки за Сладолед, Многофункционални Дървени Пръчици за Сладолед, Дървени Пръчици за сладолед с Градинска етикет, Popsicle за Вощения Сладолед, Модел на сградата, Изг?

Пръчки за Сладолед, Многофункционални Дървени Пръчици за Сладолед, Дървени Пръчици за сладолед с Градинска етикет, Popsicle

BGN 2.66

Сума
Налично за поръчка

Можете да ги съхранявате до следващата употреба, без зацапване. 【Гладки ръбове】Заоблени ръбове правят набор от пръчки за бродерия за по-малко податливи на гумата пръстите на краката, не се притеснявайте за това, че сте пораните пръстите, когато приготвяте сладолед или да се занимавате с ръкоделието.Можете да използвате пръчки за бродерия, за да направи рамка за снимки, теми за партита, архитектурни проекти за всички видове украса за дома, заедно с вашите приятели.Те са гладки, прави и са подходящи за използване в хранителни продукти, като ябълки в карамел, пръчици за popsicle, бъркалки за кафе или чай, или дори като дървени занаяти. гладка и дълги за крака разширения на пръстите си, са идеални за епилация, кола маска и макания.Можете да го използвате и за клип език, дървени вещества, за да работи, пръчици за разбъркване напитки и восъчни щеки за твърди восък или малки восъчни пръчки. 【Опаковка】 Пръчки за сладолед съдържат 200 опаковки в прозрачна опаковка за съхранение на размера на всяка - 114x10x2 мм / 4.Можете да ги съхранявате до следващата употреба, без зацапване.Опаковани в чиста и гигиеничную опаковката за следващата си употреба и по-добро съхранение. 【Гладки ръбове】Заоблени ръбове правят набор от пръчки за бродерия за по-малко податливи на гумата пръстите на краката, не се притеснявайте за това, че сте пораните пръстите, когато приготвяте сладолед или да се занимавате с ръкоделието. 【Материал】 Нашите пръчки за бродерия, изработени от бреза дърво, имат висока износоустойчивост и добра извити пръчки за плодов сладолед, не са дървени стърготини или напукване на кожата им лесно да се прекъсне, когато се използва, те могат да се рециклират и използват повторно.

Повече информация

Най-добри оферти в категория