.

.

Детски Пътен Термос -Чаша За кафе с Голям Корем От Неръждаема Стомана, Вакуумна Колба За Пътуване, Детски Термос с Каишка-Соломинкой За деца - 520 мл (Зелен)

Детски Пътен Термос -Чаша За кафе с Голям Корем От Неръждаема Стомана, Вакуумна Колба За Пътуване, Детски Термос с Каишка-Соломинкой

BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

Почистете бутилката преди първата употреба.Бутилка с ръкав с траен ръкав, доста удобни за носене при пътуване.Независимо дали сте вътре или навън, релаксиращ или тренираш, останете у дома или в движение.Са дали децата си в кампания, в хода на пътуването, в училище или колеж, тази утайка от чаша с капак винаги ще осигури свеж и чист аромат, който няма да се запишете или да прехвърляте аромати. Препоръчва се ръчно пране, тъй като миялната машина може да повлияе на външния вид на вашия продукт.Термос за вода с соломинкой - идеалният подарък за жени, деца, съученици и колеги и т. Не използвайте микровълнова фурна, фризер или на фурна.Лесен за носене, това е вашият най-добър избор! СПЕЦИФИКАЦИЯ ? Капацитет : 1000 мл? Цвят : розов? на Помещение включва : 1x Бутилка от неръждаема стомана с джапанки и соломинкой за пиене Забележка : 1.Красива, стилна изолирано бутилка за вода, течност може да остане свеж в най-добрия през целия ден. Широк устата улеснява инжектиране на вода.Здрава слама : Силиконова мека слама, хранително-вкусовата материал, антипригарная. Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме да реши вашите проблеми.Той с вакуумна изолация.Препоръчва се да се поддържа температура на водата под 60 ℃ по време на употреба, за да се избегне неудобството, причинено от прекомерна температура.НЕКА ВАШИТЕ ДЕЦА ДА ОБИКНАТ ПИТЕЙНА ВОДА!Универсална чаша за голям корем Нашите чаши могат да се използват от деца и възрастни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория