.

.

Качествен ръкав за охлаждане на бирени кутии (25 опаковки) Двете кулата от стиропор с изолация HTV, разборные За самостоятелно приготвяне на подаръци, партита, събити?

Качествен ръкав за охлаждане на бирени кутии (25 опаковки) Двете кулата от стиропор с изолация HTV, разборные За самостоятелно

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Траен ръкав за напитки : Нашите ръкави за напитки се предлагат в опаковка от двадесет и пет (25) изолиращи ръкави, които са идеални за споделяне с близки и приятели по време на партито по случай рождения ден, къмпинг и още много други. Евтино се купува на едро, и по-евтино, отколкото неопренови версия. По-здрав от кузи от стиропор.Почистете от ворсинок ръкав охладител за консерви. Идеален за печат на подробни дизайн и лога. Отлични изолационни свойства.Те се предлагат в различни цветове, така че можете да изберете цвета, подходящи за вашия стил!.Нашите ръкави за напитки, произведени от полиэстеровой плат за гмуркане дебелина 4 мм на изолатор от пенопластовой банки.Детайли тъкан : Нашите ръкави-охладители за кутии са изработени от полиэстеровой плат за гмуркане дебелина 4 мм на поролоновом утеплителе за консерви.Да се отнасяме към Клиентите си като към семейство.Изолиран ръкав за охлаждане на всяка банки обем 12 грама ще ви помогне да си напитката се охлажда, когато е горещо навън.Загрейте прес.Компанията Quality Perfection с гордост предлага на нашите охладители за консерви напитки.

Повече информация

Най-добри оферти в категория