.

.

Hemoton Нагревател кафе, Тиган за топене на бонбони, Тенджера От Неръждаема стомана, Тенджера С дървена дръжка, Универсален Тиган За сос, Чаша за Ресторанта сос, Кухнен?

Hemoton Нагревател кафе, Тиган за топене на бонбони, Тенджера От Неръждаема стомана, Тенджера С дървена дръжка, Универсален

BGN 6.98

Сума
Налично за поръчка

Обезсилва.Продуктът може да се използва за съхраняване на подправки, сосове за макания, сосове, плодове, маслини, ядки и т.н. соусница от неръждаема стомана.Дръжка дизайн го прави по-удобен за използване.Много лесно и удобно за почистване, което спестява разходи за труд. тенджера за соса с дървена дръжка.Той е изработен с отлично качество на изработката, с креативен дизайн, удобен за използване. тенджера за потапяне от неръждаема стомана.Изработени от трайни дърво и неръждаема стомана, тя може да издържа на висока температура и студ и е различна трайност. купа за гмуркане от неръждаема стомана.Идеален за макания всеки сос за всеки повод, независимо дали барбекю на открито, на пикник или на домашната трапеза в помещението. капацитет за макания от неръждаема стомана.

Повече информация

Най-добри оферти в категория