.

.

Хелоуин Джуджетата Етикети Вещица Декор Тиква Призрак Призрачен Хелоуин Стикери За Стени Подвижна Плакат на Стенно Изкуство Винилови Тапети за Детска Стая за Мом?

Хелоуин Джуджетата Етикети Вещица Декор Тиква Призрак Призрачен Хелоуин Стикери За Стени Подвижна Плакат на Стенно Изкуство

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

на Хладилници, куфари, маси, стени, компютри, папки, мобилни телефони, китари, коли, мотори и други гладка повърхност, придават им красота.Освен, че този стикер очарователна и е уникална, тя не оставя следи по стената, както и други евтини етикети!.✨ Стандартен размер : Най-дългата страна на 24 инча/60 см, този стикер за стена за Хелоуин със собствените си ръце-най-добрата декоративна стикер;. големи етикети за Хелоуин ✨ Декоративни стикери за Хелоуин, страхотни бонбони, украса за опаковане на подаръци, подходящи за подаръци за Хелоуин ✨ Смешни стикери с герои на Хелоуин, етикети - Цветни самозалепващи етикети, отклеивающиеся, изглежда сладък Стикери за стени, прозорци, врати, огледала (всяка суха, гладка, чиста повърхност) ✨ Как да се използва? 1. ✨ Лесно да падне : просто свалям етикети на Хелоуин, можете да декоративни елементи по своему, лепкава и красиви, материалът е лек и преносим, и се насладете на удоволствие по всяко време и на всяко място;. ✨ Е идеална за декорация Хелоуин : Нашите стикери са идеални за украса на домове, офиси и т. ✨ Следпродажбено обслужване : Ние се стремим за подобряване на вашия опит покупка, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас за първи път, ние ще ви предоставим персонализирани услуги.Стикери за стена за Хелоуин, стенен декор, забавни стикери, художествен начало декор, винилови стикери, тапети за стените на стаята си, вратата, на хладилника, тоалетна, баня, стъклена врата, баня, пералня, детска, спалня, детска стая ✨ Материал : хартия ✨ на Помещение включва : 1 бр. ✨ Отличен материал : Водоустойчив стикер, защищающая от пот, на повърхността на стикери има защитен слой, който запазва стикер ярка, чиста и има дълъг срок на служба;.

Повече информация

Най-добри оферти в категория