.

.

Mechpia 59 x 20 Килим за Влечуги, Терариум, Много Голяма Подложка, Носилка, Носилка за Влечуги, за да проверите за Брадат Дракон, Гущери, Леопарди, Гекон, Змии, Костенурки (С?

Mechpia 59 x 20 Килим за Влечуги, Терариум, Много Голяма Подложка, Носилка, Носилка за Влечуги, за да проверите за Брадат

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Спецификация】 Размер : 59 "x 20" /150x50 виж Мат за влечуги е изработен от високотехнологични влакна е материал с висока плътност. 150x50 см/59x20 инча.Пакетът включва : 1 x Килим от влечуги.Той може да предпази влечуги от намокания и драскотини. 【Моющийся и лесно моющийся】При прибиране на реколтата се разточва подложка и хвърлят върху него боклук.Цвят : зелено / сиво.Материал на килима мек, той няма да пострада от рептилиям.【Траен и мек】 Подложка мек, той е идеален за влечуги, като костенурка, брадат дракон, гущер змия, хамелеони и така нататък. 【Моющийся и лесно моющийся】При прибиране на реколтата се разточва подложка и хвърлят върху него боклук.Форма силует : Правоъгълник, кръг или квадрат. Размер : прибл.Точност 1-3 cm поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. 【Спецификация】 Размер : 59 "x 20" /150x50 виж Мат за влечуги е изработен от високотехнологични влакна е материал с висока плътност. 【Висока степен на сигурност】 Ниски експлоатационни разходи и силно поглъщане.Разклатете оторвавшиеся парченца и след това да изсъхне.Форма силует : Правоъгълник, кръг или квадрат.Моля, обърнете внимание : Размер на действителните продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер.Можете също да използвате този килим заедно с килим за терариума.

Повече информация

Най-добри оферти в категория