.

.

Dreamtimes Шнола за Коса във формата на Дъбова Лист, Голяма Метална Шнола с Ръчно изработени, Френска Шнола За Коса, Ретро Viking, Келтски Възел, Защита, Щипки за Коса, Подаръ

Dreamtimes Шнола за Коса във формата на Дъбова Лист, Голяма Метална Шнола с Ръчно изработени, Френска Шнола За Коса,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Това е най-подходящият подарък за вашата дъщеря, приятели, съпрузи, любовници, роднини или вас самите; да им се радвате да го носят, и те ще мислят за вас всеки път, когато наденут. Размерът е подходящ за повечето хора, независимо от това, гъсти имате коса или тънки, къдрава или права, вашата любима прическа лесно може да бъде поставен с помощта на нашите френски заколок за коса. Валентин, Великден, Деня на майката, причастие, цветя, Коледа, рождени дни или годишнини.
? КОНЦЕПЦИЯ? - Дейзи - тя е подобна на чиста и невинна застенчивую момиче, въпреки че тя не е от онези жени, които веднага привличат вниманието на хората, но колкото повече гледам на него, толкова повече ще можете да откриете за себе си красотата и достойнство.Това бижу на ing е най - подходящия подарък за вашия син, дъщеря, приятели, съпрузи, любовници, роднини или за вас самите; да им се радвате да го носят, и те ще мислят за вас всеки път, когато наденут.Така че аз съм готов да те отлитат в щастливо място, не е свързването на теб ".Да се съхранява отделно: Ако не ще го носите за дълго време, моля, почистете го напълно и поставете в затворена опаковка.Най-доброто възстановяване, след като продажбите в рамките на 90 дни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория