.

.

Asuwish е Съвместим с Samsung Galaxy A10 Чанта-портфейл от закалено Стъкло, Защитно фолио за екран и флип-надолу Капака, Държач за карти, Аксесоари за мобилни телефони, Калъфи з?

Asuwish е Съвместим с Samsung Galaxy A10 Чанта-портфейл от закалено Стъкло, Защитно фолио за екран и флип-надолу Капака,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместими модели】 : Съвместим само със Samsung Galaxy A10, не е съвместима с други устройства. 【Предпоставка включва】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. + силикон подвижна каишка за китката, 1 бр. 【Държач за карти】 : 6 слота за карти здраво закотвени на картите и малко пари, без изваждане на портфейла навън. 【Поставка】 : Стойка може да се превърне в удобен изглед под различни ъгли, за четене, гледане на видео или facetime. 【Премиум услуга】 : Asuwish осигурява 24-часово професионално и приятно обслужване на клиенти.ГАРАНЦИЯ : * БЕЗПЛАТНА подмяна * или * ПЪЛНО възстановяване * на дефектни стоки, ако имате някакви съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви дадем задоволителни решения. [Калъф за телефон е съвместим само с] : Samsung Galaxy A10, не е съвместима с други устройства.Ако не сте доволни от получените стоки и избягване на загубите си, моля, свържете се с нас навреме, ние веднага ще се разберем с вас по конкретни проблеми (повторно изпращане на стоката/прав възстановяване /връщане и возмещаемая сума).

Повече информация

Най-добри оферти в категория