.

.

Калъф leChivée за Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, Тънък Здрав Калъф за телефон Galaxy Z Flip 3, устойчив на удари Износоустойчива Твърд Защитен калъф за Samsung Z Flip 3 5G (черен)

Калъф leChivée за Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, Тънък Здрав Калъф за телефон Galaxy Z Flip 3, устойчив на удари Износоустойчива

BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

【Е съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 3】 Калъф Galaxy Z Flip 3 е разработен специално за Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G.Ние предлагаме черни и сини капаци за защита на телефон по ваш избор. 【Здрава и двойна защита】 Калъф Galaxy Z Flip 3 5 G е изработена от твърд материал КОМПЮТЪР, остава леко, има висока удар и удобен на пипане.Той може да предпази вашия смартфон Galaxy Z Flip 3 от сблъсъци и драскотини.Защитен калъф също така осигурява отлична защита на фотоапарата и екрана с вдигнати краища за предотвратяване на драскотини при инсталиране на грапава повърхност. 【Лек и удобен за носене】 Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G изпълнена в ультратонком лек дизайн и перфектно седи по тялото, което придава на вашия смартфон минимален обем.Защитен калъф за телефон, който е удобен за държане в ръка и това е удобно за носене в джоб. Лесно може да се сложи в телефона или извадете от своята практика. 【Точни деколтета】 Идеалната иновативна защита на пантите премиум-клас.Точни деколтета предоставят пълен достъп до порта за зареждане и функционалните клавиши, подходящо за вашия мобилен телефон.Лесно можете да получите достъп до бутони на устройството и да получите оригинален отговор. 【Обслужване и гаранция】❤️ Ако имате някакви проблеми с нашите чехлами, свързани с неискусственными продукти, моля, свържете се с нас веднага.Ние ще ви изпратим друг нов калъф безплатно или ще възстановим парите ви напълно. Забележка : поради разлика в осветлението или на дисплея на компютъра цвета на своята практика за телефона, както е показано на снимката може леко да се различават от действителния продукт.

Повече информация

Най-добри оферти в категория