.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Acer Chromebook 512 (CB512) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Представител поставка за лаптоп VersaView, Ергономична Регулируема Метална п?

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Acer Chromebook 512 (CB512) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Представител

BGN 26.64

Сума
Налично за поръчка

Вие също можете да се отпуснете или затегнете в съответствие с вашите нужди с помощта на ВКЛЮЧЕНИЯ ИНСТРУМЕНТ. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантно покритие от полиран АЛУМИНИЙ за по-модерен и изтънчен дизайн.Добре обмислен дизайн включва в себе си открито пространство под поставката за преместване на клавиатурата или поставяне на такива обекти, като хартия. ⚓ [ЖИВИ И здрави] Здрав, не прогибается под налягане.Идеален за всяка офис среда или домашен офис.Напълно РЕГУЛИРУЕМИ под всеки ъгъл и на височина и 6 инча за подобряване на стойката на тялото в продължение на целия работен ден.Елегантно покритие от полиран АЛУМИНИЙ за по-модерен и изтънчен дизайн.Идеален за всяка офис среда или домашен офис.? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave Съвместима с Acer Chromebook 512 (CB512).Вие също можете да се отпуснете или затегнете в съответствие с вашите нужди с помощта на ВКЛЮЧЕНИЯ ИНСТРУМЕНТ.Поставяне и монтиране на Box Wave Съвместима с Acer Chromebook 512 (CB512). ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] ГУМЕНИ крачета за предотвратяване на приплъзване, за да си Chromebook 512 (CB512) остана на мястото си!.В задната част на влакчета има отвори за циркулация на въздуха, да си Chromebook 512 (CB512) не перегревался дори след честа употреба!. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] В задната част на влакчета има отвори за циркулация на въздуха, да си Chromebook 512 (CB512) не перегревался дори след честа употреба!.Напълно РЕГУЛИРУЕМИ под всеки ъгъл и на височина и 6 инча за подобряване на стойката на тялото в продължение на целия работен ден.Идеален за всяка офис среда или домашен офис.ГУМЕНИ крачета за предотвратяване на приплъзване, за да си Chromebook 512 (CB512) остана на мястото си!Здрав, не прогибается под налягане.

Повече информация

Най-добри оферти в категория