.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с таблета PRITOM Android L8232-B1BK (8 инча) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат алуминиева поставка 3 в 1, преносим, с множество ъгли на

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с таблета PRITOM Android L8232-B1BK (8 инча) (поставяне и монтиране на BoxWave)

BGN 13.31

Сума
Налично за поръчка

Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета PRITOM Android L8232-B1 BK (8 инча). ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване.⚓ [ЖИВИ И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, а също може да ослабляться / мотам в зависимост от необходимостта. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн.? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета PRITOM Android L8232-B1 BK (8 инча).? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване.Имат алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия Android-таблет L8232-B1 BK (8 инча) и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за улесняване на движението, както и за подаване на въздух под вашия Android-таблет L8232-B1 BK (8 инча); отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.? [ИНТЕЛИГЕНТНА технология] на Задната стена стойка е отворена за лесно преместване, както и за подаване на въздух под вашия таблет Android L8232-B1 BK (8 инча); отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.Имат алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия Android-таблет L8232-B1 BK (8 инча) и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта.? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета PRITOM Android L8232-B1 BK (8 инча).

Повече информация

Най-добри оферти в категория