.

.

TSOTMO Забавен Еко Подарък се затварят в себе си, Но Готов да Обсъжда Промяната на климата Светкавица Косметичка-торбичка (ИНТРОВЕРТНОЕ ПРОМЯНА на КЛИМАТА)

TSOTMO Забавен Еко Подарък се затварят в себе си, Но Готов да Обсъжда Промяната на климата Светкавица Косметичка-торбичка

BGN 6.87

Сума
Налично за поръчка

В тези косметичках могат да се съхраняват не само козметика, но и бижута, електронни аксесоари, камера, етерични масла, free toiletries, комплект за бръснене, ценни предмети и така нататък. 【Място за съхранение на】 : Тази косметичка достатъчно голяма, за да побере вашия всекидневен грим, като червило, гланц за устни, четка за грим, сенки за очи и така нататък. 【Място за съхранение на】 : Тази косметичка достатъчно голяма, за да побере вашия всекидневен грим, като червило, гланц за устни, четка за грим, сенки за очи и така нататък. 【богат на функции косметичка】 : В тези косметичках могат да се съхраняват не само козметика, но и бижута, електронни аксесоари, камера, етерично масло, free toiletries, комплект за бръснене, ценни предмети и така нататък., са Добре дошли в LLYYOO. Нашата косметичка - чудесен избор за празнични дарове, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин и т. 【Размера на чантата】 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).Можете да донесете своите козметика, където и да отидете.Запазва всичките си вещи чисти и спретнати, така че да не се налага непрекъснато да търси всички. 【ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък. 【Размера на чантата】 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).

Повече информация

Най-добри оферти в категория