.

.

KTHOFCY 5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни, Деца, Коледа Снежна Кола, Пълна с Бормашина, Бродерия на кръстат бод, Картини, изработени от Кристал, Картини, И?

KTHOFCY 5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни, Деца, Коледа Снежна Кола, Пълна с Бормашина, Бродерия на кръстат

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

В комплекта на продукта не включва рамката. Залепете диамант на съответния платно. Консултирайте се с таблицата под платното, за да намери подходящ диамант magic cube.Комплекти за рисуване диаманти също може да се поднесе като подарък на роднини или приятели, като изрази своето желание за любимия човек или приятелите си с помощта на диаманти. Останалите диаманти могат да бъдат поставени в опаковъчни пакет.Пакетът включва в себе си всички инструменти : Отпечатани на платно с маслени бои с висока разделителна способност, достатъчно диамантени мъниста, лепило, дръжка с бриллиантовыми точки. Диамантена картина 5 D е идеална за декорация на вашия дом, магазин, офис, ресторант, бар или друго място, където вие искате да изберете друг стил на оформяне.Пакетът включва в себе си всички инструменти : Отпечатани на платно с маслени бои с висока разделителна способност, достатъчно диамантени мъниста, лепило, дръжка с бриллиантовыми точки.✔1 * Точков диамантена дръжка.✔ Разноцветни кръгли диаманти.✔1 * рисуване с кал.Ние също ще ви изпратим мъниста, ако те не са достатъчни за вашия набор.Лепилен слой е много траен, който осигурява добра адхезия на диаманти.Дизайн с кръгла диамант рисувани с пълна дрелью : Пълна тренировка означава, че всичко е покрита с диаманти, всички мъниста от страз са 26 лица, разноцветни мъниста от страз са много блестящи.Символи лесно се четат дори и новодошлите. Пазете кристали далеч от деца на възраст под 5 години, за да те не случайно са били погълнати. Екологично чисти материали : висококачествен водоустойчив платно за рисуване.Дизайн с кръгла диамант рисувани с пълна дрелью : Пълна тренировка означава, че всичко е покрита с диаманти, всички мъниста от страз са 26 лица, разноцветни мъниста от страз са много блестящи.

Повече информация

Най-добри оферти в категория