.

.

CaPxxin Диамантена Художествена живопис 5D Диамантени Художествени Комплекти Лимон и Кубчета лед в Чаша за Вода за Възрастни Пълна Бормашина, Диамантена САМ Живопис п?

CaPxxin Диамантена Художествена живопис 5D Диамантени Художествени Комплекти Лимон и Кубчета лед в Чаша за Вода за Възрастни

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

В комплекта на продукта не е включен рамка. Не обнажайте твърде много недовършена област на платното в случай на намаляване на вязкости2.Това е просто сгънати платно.?【Популярно изкуство】 : Най-популярната украса със собствените си ръце, цветно и триизмерно, по-лесно и по-красива, отколкото бродерия на кръстат бод.Най-популярната украса със собствените си ръце и интересите на възрастните хора и на децата.Насладете се на чувството, че вие сте художник. ?【Добави на шега в живота】 : Изкуството на рисуване с диаманти, просто и разбираемо, че може да се развие потенциала на способностите на децата и подобряване на тяхното разбиране на цветове и естетика, рисуване с диаманти и ще ви позволи да се насладите на процеса на създаване на собствени произведения на изкуството и на цялото семейство.Моля, начертайте я в стъклена или дървена рамка и виси у дома като декоративни орнаменти. Готов проект може да се съхранява за повече от 10 години, идеален за декорация на хола или спалнята. Диамант негодни за консумация, не позволявайте на децата да играят в предотвратяването на инциденти, като проглатывание 3. ?【Повече диаманти】 : Ние предлагаме повече от 30% от сондиране за всеки цвят, всички картини с диаманти са проверени и се претеглят, когато те напуснат завода, за да сте сигурни, че никога няма да има недостиг на бусинках.Комплект за диамант живопис позволява лесно да се реализира в класически произведения на изкуството, вие ще получите удоволствие от създаването им.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние переиздадим ги веднъж безплатно. ?【Еко платно】 : Комплекти за диамант живопис за възрастни използват платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност, нетоксичен, водоустойчив, защитен от влиянието на околната среда, него не е лесно да се сгъва, той никога не избледнява, като направите стаята си по-оживен и излъчване на светлина.

Повече информация

Най-добри оферти в категория