.

.

uxcell Триъгълна шкурка с 5 дупки 80 Г (P80) Среднеабразивные 5,5-Инчови Шлифовъчни листове от алуминиев оксид с подплата под формата на куки и примки 20 бр.

uxcell Триъгълна шкурка с 5 дупки 80 Г (P80) Среднеабразивные 5,5-Инчови Шлифовъчни листове от алуминиев оксид с подплата

BGN 4.79

Сума
Налично за поръчка

Описание [ Неща] - Изработени от алуминиев оксид с жълто покритие, тези наждачные хартия притежават висока якост на полирующей способност и продължително смилане капацитет.[ Среднеабразивная] - 80 г (P80) за опесъчаване хартия е подходяща за премахване на ръжда, боя и грубо смилане на повърхността на дърво, метал, камък и други материали. [Размер] - Размер на шкурката е 140 мм и 100 мм, може да се използва с произволен орбитална wheelhead машина. [ Неща] - Изработени от алуминиев оксид с жълто покритие, тези наждачные хартия притежават висока якост на полирующей способност и продължително смилане капацитет.[Размер] - Размер на шкурката е 140 мм и 100 мм, може да се използва с произволен орбитална wheelhead машина.[ Неща] - Изработени от алуминиев оксид с жълто покритие, тези наждачные хартия притежават висока якост на полирующей способност и продължително смилане капацитет.

Повече информация

Най-добри оферти в категория