.

.

Вид Нож форми на пропастта панталони охлюви за стандарти ASTM/ISO/JIS за изпитване на проби от гума, с помощта на изпитателната машина за разтягане, изработен метод элек?

Вид Нож форми на пропастта панталони охлюви за стандарти ASTM/ISO/JIS за изпитване на проби от гума, с помощта на изпитателната

BGN 426.67

Сума
Налично за поръчка

【 Здрав материал 】- Нашият нож за рязане на панталони под формата на пропастта е изработена от легирана инструментална стомана, която може да осигури не само на точността на размера на вътрешната страна на устната, но и продължителността на живота на нож. 【 Дебелина 】- Стена на ножа дебелина 5 мм, със сигурност може да се предотврати деформация по време на рязане на фигурата. 【 Острота 】- Острието на ножа остро, без никакви недостатъци, че подобрява резултата от теста и в същото време дава възможност за избягване на зигзагообразности. 【 Че ще получите 】- Отрежете естествен суров каучук стандарт за идентификация с помощта на нашия продукт, фигура на разреза трябва да бъде гладък и равен, без видими следи. 【 Висока точност 】- Изрежете пет проби от вулканизиран каучук с помощта на изпитателната машина на опън за да се гарантира якостта на опън.Брой шаблони с еднакво положение разликата не трябва да надвишава три.Материал нож за рязане под формата на пропастта панталони - легированная инструментална стомана, осигуряващи точността на размера на вътрешната кухина нож и продължителността на живота на нож.Капацитет на рязане стена има определена дебелина, обикновено от 5 мм, за да се предотврати деформация при намаляване на фигурата.Широко се използва при изпитване на опън. -Форма : Разликата панталони -Стандарт : JIS K6252 * Качество, гарантируемое Kind Snail, строго е гарантирано, всеки един продукт е внимателно тестван и се проверяват, преди да бъдат изпратени.*.

Повече информация

Най-добри оферти в категория