.

.

Игралното оборудване за Sony Xperia PRO (Gaming Gear от BoxWave) - Бързото управление със сензорен екран, бутон за бързо стартиране на възпроизвеждане на кадрите в секунда на мобил?

Игралното оборудване за Sony Xperia PRO (Gaming Gear от BoxWave) - Бързото управление със сензорен екран, бутон за бързо

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на тактилни усещания и ергономична форма геймърите възстановяване на концентрацията и по-дълго запазват предимство пред другите играчи. Закрепете на левия и десния бутон за бързо стартиране в горната част на вашия Xperia PRO и настройте ги в подходяща позиция.Висококачествените материали създават усещането за професионализъм.Доминируйте пред конкурентите си с помощта на Quick Trigger със сензорен екран!.Нашата конструкция Quick Trigger е ПРОСТА и ЕФЕКТИВНА.? [ИГРОВО ПРЕДИМСТВО] Технология Quick Trigger предоставя КОНКУРЕНТНО превъзходство в игрите за мобилни телефони.Ергономични води предоставят на геймърите достъп до хазартни възможности, близки до конзолата.Ергономични води предоставят на геймърите достъп до хазартни възможности, близки до конзолата.Не се изисква зареждане или Bluetooth.Включайтесь всеки път, когато ви се прииска да играете, където и да се намирате. Изберете интерфейс на настройките в играта и премести иконата на стрелба и насочване на функционална точка за контакт, за да започнете да играете. ? [ПРЕНОСИМИ] се Включва всеки път, когато искате да играете, където и да се намирате.

Повече информация

Най-добри оферти в категория