.

.

TOYANDONA Ретро Декор на Халки От Неръждаема Стомана 9шт Дама Ретро Регулиране на Луксозен Лек с Декоративни Регулируема Релаксираща Лента Отворени Мъжки Мъниста Пръс?

TOYANDONA Ретро Декор на Халки От Неръждаема Стомана 9шт Дама Ретро Регулиране на Луксозен Лек с Декоративни Регулируема

BGN 48.64

Сума
Налично за поръчка

пръстен с въртящи мъниста мультиколечко, произведено от висококачествени сплави и медни материал, достатъчно здрав и издръжлив, изчислен за дълъг живот е много силна.Пръстен за палеца : релефни пръстени - полезни подаръци за приятелите, любовници, майки и т.Сплав, Мед. Пръстен : пръстени могат ефективно да ви помогне да се справят със стресови или подавляющими ситуации. Пръстен : Те също са идеални украшения за ежедневно носене, добавяйки още повече чар на вашия външен вид.Въртящи се пръстени с топки : Използва се висококачествен и здрав материал, устойчив на корозия и устойчив за продължителна употреба.Въртящи се пръстени с топки : Използва се висококачествен и здрав материал, устойчив на корозия и устойчив за продължителна употреба.Пръстен за палеца : релефни пръстени - полезни подаръци за приятелите, любовници, майки и т.Сплав, Мед.Описание на продукта пръстен за нокти Ако все още търсите пръстен, тогава не трябва да пропускате нашата стока. - Размер : около 2,00 X2,00 X0,50 см /0,79 X0,79 X0,20 инча - Материал : сплав, мед - Когато се чувствате безпокойство, можете да се обърнете мъниста на пръстен, за да ви помогне да се отпуснете., Пръстен за ноктите : с релефни пръстени - полезни подаръци за приятелите, любовници, майки и т.Пратката включва 3 x пръстен с функции - също така можете да ги изпратите на вашите близки приятели или семейства, които изпитват стрес, като подарък. - Произведени от висококачествени сплави и мед, не ръждясва, здрав и практичен.

Повече информация

Най-добри оферти в категория