.

.

Модерен Налобный фенер T. V. V. с USB батерията, Супер Ярки led Налобный фенер на 100 000 Лумена за челото, Водоустойчив, Черен Налобный Лампа, Акумулаторна батерия за Възрас?

Модерен Налобный фенер T. V. V. с USB батерията, Супер Ярки led Налобный фенер на 100 000 Лумена за челото, Водоустойчив,

BGN 19.19

Сума
Налично за поръчка

Батерии в комплекта.Кабел за зареждане чекмедже е оборудван с пътни лампи, налобными фенери с изискванията за дизайн на фаровете за нощно виждане.Когато вашият телефон или друг малък уред приключен хранене, позволете led налобной лампа използват изходна мощност за зареждане.Нови налобные светлини за възрастни акумулаторни може да освети на разстояние до 1000 метра, налобные външни светлини led акумулаторни Действителното използване на диафрагмата по-широк и по-големи от обикновените.Батерии в комплекта. Fashy за възрастни ще осигури 2 години гаранция и 60 дни за пълно връщане на парите, ние ще ви предоставим професионално обслужване и задоволително решение, след като продажбите на led акумулаторна фаровете.Ще усетите очарованието на природата с нашите налобным фенерче за възрастни!.Облечете се в главата фенер сега и почувствайте ефекта, който той създава на открито!Владейте нашите налобными перезаряжаемыми фенери, ние ще ви предоставим професионално обслужване 24 часа в денонощието. На чип за XHP-360-Тази лампа налобного фенер може да се използва в продължение на 100 000 часа, интензивността на светлината налобного фенер с чип XHP-360 достига 100 000 лумена.Проектиран с USB-налобными фенери за перезаряжания на челото си, той също има изходна мощност USB.Нашето обещание - акумулаторна фарове T.Налобные светлини за възрастни оборудвани с всички 4 режима, като високо, средно, бързо избухване и продължително натискане на sos режим в продължение на 3 секунди.Специален дизайн - Нашите налобные светлини с led осветление, регулируем до 90 °, осветяване на мястото, където искате да свети.Акумулаторна фар - Благодарение на 3 аккумуляторным батареям голям капацитет от тази на прожекторите осигурява по-дълъг и качествен живот.

Повече информация

Най-добри оферти в категория