.

.

Чанта за инструменти Nikou Drills, Преносим Колан Титуляр за Дрелей от плат Оксфорд, Мини Чанта за Съхранение на Електрически Сверлильного инструмент (Черно и червено)

Чанта за инструменти Nikou Drills, Преносим Колан Титуляр за Дрелей от плат Оксфорд, Мини Чанта за Съхранение на Електрически

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 : В тази чанта за съхранение бормашини могат да се поставят множество други безжични устройства, и вие можете лесно да вмъкнете ". 【Преносим】 : Този калъф за бормашини малък размер, удобен за переноске, може да се закача на колан. 【Здрав】 : Този пробивна чантата е изработена от висококачествени материали, притежават устойчивост на разкъсване, висока твърдост и удар. 【Функция за защита 】 : Чанта за сверлильных инструменти може да се защити тренировка, което го прави по-лесен за носене. 【Повишаване на ефективността на】 : Държач за поясных тренировки значително ще подобри ефективността на вашата работа.Тема : силен и Издръжлив : високо качество на материалите, устойчивост на разкъсване, висока твърдост и устойчивост на удар вискозитет.Функция за защита : Чанта може да се защити тренировка, което го прави по-лесен за носене.Повишаване на ефективността на : Чанта значително ще подобри ефективността на вашата работа.Голям капацитет : побира множество други безжични устройства и лесно се поставя.Преносим : малки размери, лесни за носене, може да се закача на колан.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чанта за бормашини Материал : плат Оксфорд 600 D Цвят : черно-жълто, черно-червено (по избор) Осъществяване Списък : 1 х Чанта за бормашини.

Повече информация

Най-добри оферти в категория