.

.

G · PEH 26 ПАУНДА Диспенсер за ориз Контейнер За Съхранение на Зърнени култури Зърна 6 Мрежи Диспенсер за зърно с Мерным чаша и Капак за Фланец Дизайн Органайзер за ори?

G · PEH 26 ПАУНДА Диспенсер за ориз Контейнер За Съхранение на Зърнени култури Зърна 6 Мрежи Диспенсер за зърно с Мерным

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Ако имате някакви въпроси или проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. забележка : изходната дупка за ориз е около 3 см * 2 см / 1,18 * 0,78 инча.Ние ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа. (Не е за овесени ядки, зърнени закуски).✅ Контейнер за съхранение на ориз с голям капацитет - Нашият контейнер за съхранение с 6 отделения с капацитет 26 килограма сухи храни и може да съхранява до 6 различни сухи храни за вашата кухня да изглежда организирани.Разполага с 6 отделения за просо, черен ориз, царевица, соя, маша, червен боб и други зърнени храни, желе боб, кафе на зърна и други малки частици.Препоръчва се излива в нашия зърно опаковка кръгли зърна и зърнени храни са с големината на соята, но ако зърнени култури ще бъдат твърде големи, те могат да заседнат.Всяка опаковка побира 1000 мл или повече зърна.Можете да го купи с увереност.Купа за ориз има дренажни отвори по стените, които помагат бързо и равномерно се налива вода, ускоряване промиване на ориз. ✅ На капака има малък улей - за удължаване на срока на съхранение на зърно и за осигуряване на здравето и безопасността на диетата може да сложите подправки. Трайни пластмасови контейнери може да се използва в продължение на дълго време, вие не се притеснявате, че те пренебрегнете космически. Чудесен избор за хора, придържайки се към здравословен режим на хранене.Ще се подобри качеството на живот и ще ви щастие и комфорт. ✅ Безопасен и полезен материал - Контейнер за съхранение на зърно е изработен от висококачествен екологично чист хранителен материал ABS + PP + ПЕТ, не е токсичен, няма мирис, не съдържа бисфенол А, е безопасно и полезно за здравето.

Повече информация

Най-добри оферти в категория