.

.

Anncus Пластмасов чекмеджето за прибори За хранене, Тава за готвене, Кутия за съдове, Кухненски Принадлежности, Козметичен Шкаф, Нощни органайзер - (Размер: 11.81x7.87x2.36 ин?

Anncus Пластмасов чекмеджето за прибори За хранене, Тава за готвене, Кутия за съдове, Кухненски Принадлежности, Козметичен

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Поради материал този продукт не е подходящ за приготвяне на топла супа или свежеиспеченной храна.Четири размера на избор, високо качество и изчистен дизайн, комбинация от постоянно се променя.Размер : 11. х кутия за съхранение.Същия тип на горния материал в хладилника, отлично качество на изработката. Малък размер за поставяне на малки предмети от бита, като средният размер за съхранение на лъжици, вилици и т. 94x2,36 инча Цвят : бял, цвят на шампанско (по желание) Брой : 1 бр Забележка : 1.36 инча, цвят : бял.Само кутия за съхранение, други аксесоари, демонстрационни на снимката, в комплекта не са включени!Технически характеристики : Тип : Кутия за съхранение Материал : PS Приложение : Кухня, маса, спалня, трапезария, баня, хол, килер Характеристики : Кутия за съхранение, украса, бижута, стоки за дома, с капак, Размери : Голям размер : app. На снимката е показан на обикновена комбинация сортировочной кутии, моля, изберете една или няколко размера и ги разбърква се и среща на себе си.Повече място е спасен при полагане. Допуска се отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Повече информация

Най-добри оферти в категория